10.00 uur
-Aankomst in de tuin ‘Park Natuur & Cultuur Hasselt’, Runksterkiezel 113 (parking autocar)
-De kunstenaar geeft een beknopte uitleg over de 25 bladvormige tuinkamers met in elke tuinkamer een verrassing. Een documentatie-blad is voorzien.

12.00 uur
-Lunch (*) – koud buffet (drank niet inbegrepen) – in het paviljoen met tuinterras

14.00 uur
Aankomst stadscentrum Hasselt (parking autocar: Kolonel Dusartplein).
Keuze tussen:
• Bezoek aan het stadsmuseum Het Stadsmus, Guido Gezellestraat 2. In het tuincafé wordt nadien een • kopje koffie met Hasseltse speculaas gereserveerd
• Bezoek aan het Nationaal Jenevermuseum, Witte Nonnenstraat 19, met 1 gratis borreltje per • persoon
• Bezoek aan het Modemuseum, Gasthuisstraat 11
• Bezoek aan de Japanse Tuin, Gouverneur Verwilghensingel (open: april t/m oktober)
• Voor deze attracties is een gids mogelijk. Indien gids gewenst, tijdig reserveren aub. 1 gids voor max 25 personen. Nederlandstalig: 50€, Anderstalig: 60€

Nadien vrije tijd in het stadscentrum van Hasselt – een van de mooiste shoppingsteden van België – met haar gezellige en auto-vrije of auto-arme winkelstraten, de Groene Boulevard, de pittoreske Grote Markt, haar kleurrijke terrasjes en befaamde restaurants. U kan ook nog een bezoek brengen aan o.a. de grafkapel, het museum van het “Heilig Paterke” van Hasselt, de Virga-Jessebasiliek, het Begijnhof en de Sint-Quintinuskathedraal.

Geldig: in 2014-2015, enkel op afspraak, vanaf 25 personen

Prijs per persoon: € 24,00 (toegangsgeld tuin, lunch, gids in Het Stadsmus en een kop koffie met speculaas in het stadsmuseum of twee borreltjes in het Jenevermuseum inbegrepen)

Optioneel kan een authentieke stadstram u van het Park naar uw keuze in de stad brengen. De autocar wacht u na het bezoek op aan de stadsparking op het Kolonel Dusartplein. Deze enkele rit is enkel op aanvraag.

Supplementair op aanvraag:
(te nuttigen in het ‘Park Natuur & Cultuur’)
Ontbijt vanaf 9.00 uur
Namiddag koffie met heerlijke Limburgse taart • Het dagprogramma kan worden aangepast.

(*) De lunch kan uitgebreid worden met een warm buffet. Hiervoor dient u een toeslag te betalen van € 8,00 per persoon. Gelieve te vermelden bij de reservatie.

Een printklare volledige versie kan hier worden geopend.